Kontakt

NAŠE SODELOVANJE SE ZAČNE Z ENOSTAVNIM SPOROČILOM

KONTAKTIRAJTE NAS

Prosimo, da nam pošljete vaše kontaktne podatke in priložite skice ali fotografije. Z veseljem vam bomo odgovorili.
Contact with upload

SEDEŽ PODJETJA

Majer 22b
8340 Črnomelj, SI

ODPIRALNI ČAS

Delovniki 8:00-17:00
Sobota in nedelja zaprto ali po dogovoru

KONTAKTNI PODATKI

(+386) 41 633 099
(+386) 59 02 90 77
Matjaž
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Hallostuck d.o.o. je pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta v okviru Javnega razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij
Opis/naziv operacije: Inovativni fasadni paneli Varia
Namen – predmet operacije: Razvoj in prodaja akustične in protipožarne obloge fasade za dekoracijo in popestritev fasade.
Naložbo v skupni vrednosti 54.000 € sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – www.eu-skladi.si
Začetek operacije 25. 2. 2022- zaključek operacije 30. 9. 2023.
Podjetje HalloStuck d.o.o. omogoča inovativen način dizajna, rešuje problem zvočne, termične in akustične izolacije za bivalne in poslovne stavbe. Naše rešitve so enostavne za vgradnjo, atraktivnega videza, požarno varne, zvočno in termično izolativne. Posnemajo vzorce iz narave. Naše produkte prodajamo na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču.
magnifiercrosschevron-down