O nas

Smo podjetje, specializirano za proizvodnjo fasadnih dekorjev in štukatur. Lahko se pohvalimo z dvajsetletno tradicijo.
Poleg domačega tržišča pokrivamo tudi področje Italije, Hrvaške, Švice, Avstrije in Nemčije.

KVALITETA

Zelo veliko pozornost posvečamo kvaliteti naših izdelkov. Večina naših produktov je v osnovi iz stiroporja, lahko pa jih izdelamo iz mineralne volne ali pa ognjevarnih materialov.

VIZIJA

Nudimo štiri cenovne razrede produktov: STANDARD, STARK, MINERAL in serijo MONOLITH, ki je primerna za obnovo in restavratorstvo kulturno zgodovinskih objektov pod varstvom zavoda za kulturno dediščino ZVKD.

NAŠ PROGRAM OBSEGA

Fasadne štukature, ornamenti, fasadni dekorji, fasadni profili, stebri, pilastri, kapiteli, simse, vogalni kamni, portal, okenski profili, nadokenski profili, podokenski profili, napušč, profili za napušč, fasadne letve, fasadni elementi, okrasni profili, rozete, fasadni venci, simsi, okenske obrobe, utori na fasadah, kanali na fasadah, fasadni paneli iz novega programa.

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA

Vsako našo stranko obravnavamo individualno, zato si poleg serijske proizvodnje lahko naročite profile po vaši želji, se odločite za 3D izris vašega objekta in našo montažo.

Pri vaši odločitvi vam strokovno svetujemo, projekt pa lahko z roko v roki vodimo tudi z vašim arhitektom. Oglejte si našo ponudbo, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja.

NAŠI PROJEKTI IN DEJAVNOSTI

  • Obnova objektov kulturne dediščine
  • Obnova zgodovinskih objektov
  • Obnova spomeniško zaščitenih objektov
  • Energetska prenova stavb kulturne dediščine
  • Kreativne fasade
  • Lepe fasade
  • Moderne fasade
  • Starinske fasade
  • Profili iz stiroporja
  • Restavriranje štukatur
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Hallostuck d.o.o. je pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta v okviru Javnega razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij
Opis/naziv operacije: Inovativni fasadni paneli Varia
Namen – predmet operacije: Razvoj in prodaja akustične in protipožarne obloge fasade za dekoracijo in popestritev fasade.
Naložbo v skupni vrednosti 54.000 € sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – www.eu-skladi.si
Začetek operacije 25. 2. 2022- zaključek operacije 30. 9. 2023.
Podjetje HalloStuck d.o.o. omogoča inovativen način dizajna, rešuje problem zvočne, termične in akustične izolacije za bivalne in poslovne stavbe. Naše rešitve so enostavne za vgradnjo, atraktivnega videza, požarno varne, zvočno in termično izolativne. Posnemajo vzorce iz narave. Naše produkte prodajamo na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču.
magnifiercrosschevron-down